Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0 kr
Till kassan
Mina sidor

KÖPVILLKOR

Att beställa varor | Leveransvillkor | Betalningsalternativ | 30 dagars ångerfrist | Bytesrätt | Reklamation


ATT BESTÄLLA VAROR

Välj färg och storlek på de produkter du vill köpa och klicka sedan på ”Lägg till”. Om du vill se hela beställningen som du har gjort, klickar du på ”till kassan” och alla produkter du valt visas. Här kan du också ångra eller ta bort en vara.

För att genomföra och avsluta ditt köp, klickar du på ”Till kassan”. Registrera dig som kund eller använd dina inloggningsuppgifter om du redan är kund hos oss. Välj hur du vill betala och skicka din beställning, så är varorna snart på väg!

När vi mottagit din beställning skickar vi snarast en bekräftelse via e-post med information om din beställning. Ta för vana att alltid kolla din orderbekräftelse så att allt ser OK ut, skulle det vara något du undrar över så är du välkommen att kontakta oss så fort som möjligt. Det är bra om du sparar orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuella funderingar. När du ringer till oss är det bra om du har kundnr/ordernr antecknat. Vill du annullera eller ändra något i din order vill vi att du kontaktar oss så fort som möjligt. Då våra leveranser sker så fort som vi hinner så är det dessvärre inte alltid så att vi har möjlighet att ändra ordern, men vi kollar gärna på det åt dig.

PRISER
Alla priser är inklusive moms. Det enda som tillkommer är en fraktkostnad på 60:-.


LEVERANSVILLKOR

Minsta ordervärde 200:-. Vid köp över 500:- är det fraktfritt inom Sverige.
För leverans till Danmark och Finland kostar frakten 170 SEK. För leverans till Norge kostar frakten 200 SEK.

Alla leveranser skickas med posten mot kortbetalning eller efter förskottsbetalning in på vårt bankgiro 424-7128. När vi registrerat betalningen skickar vi varorna. Frakten är densamma på 60:-. Du löser ut ditt paket på närmaste serviceställe.

Vi levererar din order så snabbt som möjligt, normalt inom 1-4 arbetsdagar. Leverans till Norge ca 10-12 dagar. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning och leveransförsening. Skulle detta inträffa meddelar vi dig snarast.

OBS! Leveranstiden kan ta något längre under semestertider.

Bagheera AB skickar alla sina paket med Posten Sverige AB. Om varan skadas eller kommer bort under transporten till kund är Bagheera AB betalningsansvariga, du måste dock meddela oss inom 14 dagar. Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den är du betalningsansvarig.


BETALNINGSALTERNATIV

a) Kortbetalning
Du kan betala med Visa/Mastercard kort. Då tillkommer ingen extra avgift. Endast köpesumman och en fraktavgift på 60:- om du handlar under 500:-. Vid köp över 500:- är det fraktfritt.

b) Förskottsbetalning
Vid förskottsbetalning betalar du in direkt till vårat bankgiro 424-7128, detta måste göras inom 3 dagar efter beställningen annars makulerar vi din beställning. Så fort vi har registrerat din betalning (det kan ta några dagar) skickar vi dina varor. Ingen extra avgift tillkommer. Endast köpesumman och en fraktavgift på 60:- om du handlar under 500:-. Vid köp över 500:- är det fraktfritt.

SÄKERHETSINFORMATION
Vi samarbetar med DIBS som är Skandinaviens ledande leverantör av betalsystem. DIBS system är certifierad och uppfyller alla säkerhetskrav från banker och kortorganisationer. All information skickas krypterad direkt till DIBS.

Vi använder oss också av SSL (Secure Socket Layer) som är ett protokoll för säker överföring av data via internet (eller andra nätverk). Företaget Netscape Communications har tagit fram och utvecklat SSL - protokollet som nu har blivit industristandard. Ett protokoll är en uppsättning regler och procedurer om hur informationen (datan) ska behandlas. SSL-protokollet behandlar datan på flera olika sätt och "kastar om" informationen. Detta görs för att datan inte ska vara läsbar under överföringen mellan de två datorerna, denna "omkastning" kallas kryptering. När datan tas emot hos mottagaren ser SSL till att "sätta tillbaka" datan i dess ursprungliga ordning, gör en kontroll på att avsändaren är korrekt (Server Authentication) och kontrollerar dessutom att datan inte har blivit förändrad under överföringen (Message Integrity). SSL använder digitala certifikat för att kontrollera sändare, mottagare eller både sändare och mottagare av dataöverföringen. Ett digitalt certifikat är det "verktyg" som används för att koppla informationen om en individ eller organisation till en så kallad "public key" (allmän nyckel) med två syften:

  1. Alla SSL-certifikat till internet handhas av företag som är certifierade certifikatskapare. Detta medför också att alla SSL-certifikat är unika och korrekt utfärdade. Alla som ansöker om SSL-certifikat måste styrka sin egen eller sin organisations identitet för att få köpa ett SSL-certifikat.
  2. För konsumenter är det enda kravet för att använda SSL att webbläsaren klarar SSL, vilket de två mest använda webbläsarna Internet Explorer och Firefox har kunnat sedan många versioner tillbaka. Dessutom krävs att SSL inte är avstängt i inställningarna för webbläsaren.

30 DAGARS ÅNGERFRIST

Är du inte nöjd med något du beställt har du 30 dagars ångerfrist efter det att du har mottagit varan. Mellan den 10/11 och 12/12 förlänger vi ångerfristen till 60 dagar så att du kan köpa julklappar i god tid utan problem. Ångerfristen gäller på allt på Internet. Givetvis gäller inte ångerrätten om varan varit använd eller om ev. plombering har brutits. Som kund är du skyldig att kontrollera din leverans. Varan måste skickas tillbaka i väsentligen oförändrat skick. Du står för transportrisken. Vi står för frakten vi din första retur. Kontakta kundtjänst för att få din fraktsedel skickad till dig. Vid fler returer på samma beställning står du för fraktkostnaden. Fyll i retursedel som bifogas i ditt paket, skriv vad du returnerar, artikelnummer samt produktnamn. När vi fått tillbaka varan och konstaterat att den inte är skadad betalar vi, inom 30 dagar, tillbaka det belopp du betalat.

BYTESRÄTT

Bytesrätten gäller i 30 dagar. Även här förlänger vi till 60 dagar mellan 10/11 till 12/12 inför julklappsinköpen.

Du står för transportrisken. Vi står för frakten vi din första retur. Kontakta kundtjänst för att få din fraktsedel skickad till dig. Ange vad du returnerar och returorsak. Vid fler returer på samma beställning står du för fraktkostnaden. När din retur kommit in till oss skickar vi ut önskad bytesvara.

REKLAMATION

Om en vara är felaktig eller felexpedierad står vi för frakten. När vi fått tillbaka varan och konstaterat att den inte är skadad, betalar vi tillbaka det belopp du betalat samt eventuella avgifter. Om du beställt fler varor än den du returnerar betalar vi dock inte tillbaka avgifterna (detta beror på att avgifterna är samma oavsett hur många varor man beställt).

Kontakta kundtjänst för att få fraktsedel skickad till dig. Ange vad du returnerar och returorsak. Är paketet och/eller innehållet skadat när du får det anmäl det genast på platsen. Har du öppnat paketet och upptäcker skada så skickar du tillbaka det till oss. Vid byte eller retur står du för transportrisken. Kontakta kundtjänst för att få din fraktsedel skickad till dig. Spara alltid följesedeln tills returen är avklarad. De är ditt kvitto/garanti på varan du köpt. 

OBS!

Normalt tar det ca två veckor från det att du skickar din retur till oss innan du erhåller eventuell återbetalning. I undantagsfall kan det ta upp till 30 dagar vid återbetalning vilket är max-tiden enligt lag.

EJ UTHÄMTADE PAKET
Vi ber er vänligen att inte lägga en beställning om ni inte tänkt hämta ut varorna. För ej uthämtade paket debiteras en avgift på 300:-. En kostnad som ska täcka våra utlägg.


PERSONUPPGIFTER
Bagheera AB är ansvarig för de personuppgifter du har lämnat till oss. Dessa uppgifter kommer att användas för att kunna behålla vår kundrelation och till marknadsföringsändamål. Vill du göra någon ändring av uppgifterna eller bli borttagen ur registret gör du det lättast genom att skriva till oss.

MINDERÅRIG
Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd att beställa varor från oss.

Har du övriga frågor är du välkommen att kontakta oss!


Erbjudande

Kundtjänst

Våra öppettider:


Mån-tors: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 16:00
(Lunch: 12:00-13:00)

Telefon
0226-58500

E-post
info@bagheera.se

Betalning & fraktsätt

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.